top of page
3 על 7

אביטל זיק

איך (ה)עברתי טסט לרכב - כל הסודות

Anna Axenov

כולנו למדנו איך לעשות מבחני שמישות. אבל איך עושים אותם בתוך רכב? ועוד חשמלי? בהרצאה זו אציג את בדיקות השמישות שערכנו לממשק השליטה ולעמדות ההטענה של רכבי Betterplace. אדבר על האתגרים המקצועיים של פרויקט ייחודי שכזה ואתן טיפים להצלחה במבחני שמישות דומים.


אביטל זיק הנה מאפיינת ממשק משתמש ב Aman UI & Design ובעלת למעלה מעשר שנות ניסיון באפיון למגוון רחב של תחומים כגון: מערכות מורכבות לתעשייה, עיצוב לסביבות רפואיות ואתרים כמו אתר עיריית ת"א החדש שבדרך. אביטל החלה את דרכה במסלול בבצלאל והנה בוגרת תואר שני Ms.C בטכניון. 

 

 

Anna Axenov

אנה אקסנוב

לי זה לא יקרה (שוב) - איך הפכתי כישלון מקצועי לחוזקה הגדולה שלי

אנחנו מניחות שחווית משתמש היא צורך אסטרטגי לכל ארגון. אך מה קורה כשלעסק ישנן מטרות אחרות לחלוטין? האם תמיד נכון לקדם ולדחוף את חוויית המשתמש בכל מחיר? בהרצאה אדון בכשלון מקצועי שלי בקידום חוויית המשתמש בארגון, מה למדתי ממנו ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה לכן.

 

אנה אקסנוב הנה בוגרת תואר ראשון בתקשורת חזותית וחינוך בויצ"ו חיפה. לאחר מספר שנים כאנליסטית בפרויקט ממשלתי חדשני, החלה אנה לקדם את נושא חווית המשתמש בתוך הארגון ובמקביל פתחה עסק עצמאי ליעוץ בתחום. כיום אנה שוקדת על תואר שני בניהול עיצוב בבצלאל ועובדת כמאפיינת חווית משתמש בחברת Trax.

 

 

 

אילת גל-עוז

UX מעבר למסך: איך עזרנו לילדים עם הפרעות קשב וריכוז להגיע לבית ספר בזמן

Anna Axenov
הרצאה מרכזית

לכולנו קשה לפעמים להתעורר או לצאת מהבית בזמן. לילדים עם הפרעות קשב וריכוז זה קשה במיוחד בשל כישוריי תכנון וניהול זמן לקויים. האם טכנולוגיה יכולה לסייע? איך מתאימים אותה לצרכים הייחודיים של קהל היעד? ההרצאה תתאר את תהליך האפיון של ממשק חדשני ברוח ה- Internet of things, שנועד לשפר את התארגנות הבוקר. נלמד איך לתרגם ממצאים ממחקר משתמשים לעקרונות עיצוב, ואיך לתקשר עם המשתמשים כשאין מסך.



אילת גל-עוז היא מנהלת המחקר של המעבדה לחדשנות במדיה במרכז הבינתחומי הרצליה. היא פסיכולוגית בהכשרתה, ועוסקת במחקר משתמשים ובשילוב ידע פסיכולוגי במוצרים טכנולוגיים. היא מנחה סטודנטים לתואר ראשון, מפרסמת מאמרים בכתבי עת מקצועיים, ומציגה בכנסים בארץ ובעולם.

 

 

ד"ר שולי גילוץ

גלגולו של דו"ח: מעמק הסיליקון ועד רחוב סומסום

Anna Axenov

שמישות ממשקים לילדים: כיום מדברים על הגבלת זמן אייפדים, אך כיצד התחום הזה התחיל? ומה הקשיים הייחודיים לו? שולי תחלוק מניסיונה בתחום ה UX של ילדים דרך סיפור על דו"ח שהתחיל בעמק הסיליקון והגיע עד רחוב סומסום. 


ד"ר שולי גילוץ מתמחה במחקר, הערכה, ועיצוב של סביבות דיגיטליות לילדים, ובעלת נסיון של כ-15 שנה בתחום ממשק אדם-מחשב (HCI). שולי בעלת נסיון גם בתחום האקדמאי וגם בתעשיה, בעיצוב, ניהול, הפקה, ומחקר של מגוון סביבות חווית משתמש (UX). כיום ד"ר גילוץ חוקרת במעבדת למידה טכנולוגית, בבית הספר לחינוך באוניברסיטת תל-אביב, ומרצה גם באוניברסיטת תל-אביב וגם במרכז הבינתחומי בהרצליה. בנוסף, ד"ר גילוץ מרצה ומנחה בחממת הטכנולוגיות החינוכיות של מט"ח, MindCET, ובמסגרת קבוצת מנטורי חויית המשתמש (UX) של גוגל קמפוס.

 

 

מסיבת הקיץ של XX+UX ישראל 2015

*הכנס מיועד לנשים בלבד (הפעם)

bottom of page